Συγκέντρωση

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Να ανατρέψουμε το αντεργατικό σφαγείο κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου. Να μην περάσει η 3η αξιολόγηση|Συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων, Πεμ. 9/11, 6.30μμ, Καμάρα

Να ανατρέψουμε το αντεργατικό σφαγείο κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου. Να μην περάσει η 3η αξιολόγηση

  • Να ανατρέψουμε το αντεργατικό σφαγείο κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου
  • Να μην περάσει η 3η αξιολόγηση

Συγκεντρώσεις την Πέμπτη 9/11, 6.30μμ: Αθήνα στα Προπύλαια, Θεσσαλονίκη στην Καμάρα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει και προωθεί προς ψήφιση: τον αντιαπεργιακό νόμο, την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη μεγάλη και άμεση μείωση των συντάξεων, τις νέες περικοπές προνοιακών και οικογενειακών επιδομάτων, τη φορολεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας, την αθρόα επέκταση της επισφαλούς-προσωρινής εργασίας, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, τις αντιδραστικές αλλαγές στην εκπαίδευση. O ΣΕΒ ευθαρσώς προτείνει συμβάσεις «μηδενικών ωρών» και «μισθούς» σε κουπόνια. Και μέσα στη γενική φτωχοποίηση η κυβέρνηση βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχό της στο πρόσωπο του Τραμπ και των ΗΠΑ, με το αζημίωτο βέβαια (συμφωνία 2,5δις!!! για νέα αγορά του αιώνα) ενώ μετατρέπει τη χώρα σε μια εκτεταμένη βάση ορμητήριο για τις πολεμικές επιχειρήσεις και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!
Το νέο “Success Story” δεν είναι τίποτα άλλο από τη θηλιά των δημοσιονομικών πλεονασμάτων 3,5% μέχρι το 2023 και 2% μέχρι το 2060! Δηλαδή μνημόνια, μέτρα και επιτροπεία χωρίς τέλος.
Η σύγκρουση με τα μνημόνια, παλιά και νέα, με τη χρεομηχανή και το ευρωσφαγείο, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μονόδρομος. Με ταξική, ενωτική, αγωνιστική απάντηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 9/11 της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για Συντονισμό, στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια και την πορεία στη Βουλή, καθώς και τη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στη Θεσσαλονίκη, στις 6.30μμ στην Καμάρα

-Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία!
-Αυξήσεις στους μισθούς. Συλλογικές Συμβάσεις!
-Κάτω ο νόμος για την αντιδραστική αξιολόγηση στο δημόσιο!
-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα!
-Φραγμός στις ιδιωτικοποιήσεις. Έξω οι επιχειρηματικοί όμιλοι από  
  τα κοινωνικά αγαθά-υπηρεσίες.
-Αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις εργατικής κατοικίας και περιουσίας. Όχι στους ηλεκτρονικούς και κάθε είδους πλειστηριασμούς, έξω το κράτος, οι τράπεζες και τα funds από το εργατικό σπίτι.
-Όχι σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, επεμβάσεις και εξοπλιστικά προγράμματα. Ούτε ευρώ για αεροπλάνα και όπλα, ούτε σπιθαμή για βάσεις και πυρηνικά στη χώρα μας και τη γειτονιά μας. Έξω το ΝΑΤΟ και οι Βάσεις, καμία εμπλοκή στις επιδιώξεις και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών.
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!
Ο συνδικαλισμός της ήττας και της υποταγής σε ΓΣΣΕ –ΑΔΕΔΥ δεν θέλει να οργανώσει κανέναν ουσιαστικό αγώνα, γιατί ως «κοινωνικός εταίρος» έχει αποδεχτεί την ουσία της πολιτικής αυτής. Χρειάζεται σύγκρουση και ρήξη.
Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας! Με μπροστάρη τα εργατικά σωματεία, τους συντονισμούς τους, τις συνελεύσεις και τις απεργιακές αποφάσεις τους. Μπορούμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα και χωρίς το γραφειοκρατικό συνδικαλισμό.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου