Συγκέντρωση

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Με υποψήφιο περιφερειάρχη τον αγωνιστή Θανάση Αγαπητό η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά

 

Ο λαός με τους αγώνες του μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική

Με υποψήφιο περιφερειάρχη τον αγωνιστή Θανάση Αγαπητό η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Στη συνέλευση της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαλόγου για την εκλογική διακήρυξη. Για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη επιλέχτηκε ο αγωνιστής δάσκαλος Θανάσης Αγαπητός, πρώην περιφερειακός σύμβουλος, με τη λογική της εναλλαγής στις θέσεις αιρετών μέσα από τη συλλογική εκπροσώπηση της κίνησης. Παράλληλα εγκρίθηκαν νέες υποψηφιότητες για τις όλες τις περιφερειακές ενότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα.

Στόχος της εκλογικής παρέμβασης, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά είναι η συγκρότηση εντός λαϊκού κινήματος που θα πάει κόντρα στο σύστημα κυβέρνησης, περιφερειάρχη, ΕΕ και κεφαλαίου. Για να ανατραπεί η πολιτική της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανεργίας, της ανελευθερίας, της περιβαλλοντικής καταστροφής, του πολέμου. Για ηττηθεί η εργοδοτική βαρβαρότητα, ο εθνικισμός, ο φασισμός, ο σκοταδισμός. Για να παλέψουμε και να κερδίσουμε ψωμί, παιδεία, δημοκρατία, υγεία, γη και ελευθερία.

Η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά καλεί σε συσπείρωση για να ηττηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και οι εκπρόσωποί της, να ανοίξει ο δρόμος για ένα κίνημα ανατροπής του σάπιου συστήματος που ρημάζει τις ζωές μας, καίει και ξεπουλάει τον τόπο, να σπάσουν οι αντιδημοκρατικοί φραγμοί και το όριο του 3% που επιβάλλει ο νόμος Βόριδη με στόχο τον αποκλεισμό των ριζοσπαστικών και μαχητικών φωνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι Σπαρτιάτες, ο Άρειος Πάγος, η ΝΔ και ο κρατικός αντιφασισμός - Άρθρο-παρέμβαση

Μπάμπης Συριόπουλος Ο Άρειος Πάγος (το Α1 τμήμα του) ανακοίνωσε στις 24 Απριλίου τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 9 ...