Συγκέντρωση

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

A΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Για ΨΗΦΙΣΜΑ Για απολύσεις στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

Με το παρόν ψήφισμα, σαν Α' ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα του Άγιου Σάββα και του σωματείου τους, στην μάχη που δίνουν για να μην απολυθούν οι 58 εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου.
Η διοίκηση του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, παρά τις δεσμεύσεις της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τρίμηνη παράταση όλων των ΣΟΧ μέχρι 31 Μάρτη, προχώρησε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού και θέλει από τις 9 Φλεβάρη να παραδώσει την καθαριότητα του νοσοκομείου σε εργολάβο.
Το ΔΣ

Η βιασύνη της διοίκησης να φέρει εργολάβο στην καθαριότητα δείχνει την προσπάθεια να διαλύσουν ακόμη περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις στα δημόσια νοσοκομεία, μαζί και τον συνδικαλισμό, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ιδιωτικοποίηση όλο και μεγαλύτερου κομματιού της Δημόσιας Υγείας.

Τα νοσοκομεία μας δεν χρειάζονται πανάκριβους εργολάβους, αλλά προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση των χιλιάδων συμβασιούχων που τα κράτησαν όρθια, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, την περίοδο της πανδημίας.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και είμαστε στο πλευρό τους για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, για την μονιμοποίηση όλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι Σπαρτιάτες, ο Άρειος Πάγος, η ΝΔ και ο κρατικός αντιφασισμός - Άρθρο-παρέμβαση

Μπάμπης Συριόπουλος Ο Άρειος Πάγος (το Α1 τμήμα του) ανακοίνωσε στις 24 Απριλίου τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 9 ...