Συγκέντρωση

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Παρεμβάσεις στο δημόσιο: Αποχαιρετούμε με συντριβή τον σύντροφο και αγωνιστή, Νίκο Αδαμόπουλο.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ –ΚΙΝΗΣΕΙΣ –ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ

http://paremvaseisdimosiou.blogspot.gr/       dimosio.paremvasis@gmail.com

Αποχαιρετούμε με συντριβή τον σύντροφο και αγωνιστή, Νίκο Αδαμόπουλο.

 


Έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 28 Μάρτη 2024 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ο Νίκος Αδαμόπουλος.

Αγωνιστής της ζωής και της εργατικής τάξης, ο Νίκος εντάχθηκε από νωρίς στο κομμουνιστικό κίνημα και αναδείχτηκε σε μαζικό στέλεχος των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων από τη δικτατορία ακόμα, και από τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Μέλος των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ. Στέλεχος του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική της οποίας ήταν στέλεχος, καθώς και συνδικαλιστικό στέλεχος στην ΠΟΕ ΟΤΑ και στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας αλλά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Σταθερός στην ταξική του τοποθέτηση, ο Νίκος κέρδιζε την εκτίμηση και τον σεβασμό και όσων διαφωνούσαν μαζί του. Διέγραψε σημαντική τροχιά στους συνδικαλιστικούς αγώνες του εργατικού κινήματος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις χαραγμένες στη μνήμη όσων τίμησε με τη φιλία του.

Όλοι εμείς στις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια και δηλώνουμε πως ο Νίκος θα είναι πάντα μαζί μας ως σύντροφος και έμπνευση στους αγώνες του παρόντος και του μέλλοντος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1η Μάη: Κυβέρνηση και ΕΕ μας γυρίζουν ενάμιση αιώνα πίσω

Δημήτρης Σταμούλης Από τα «τρία οκτώ»… στο «6, 13, 72»: ∆ουλειά επί 6 μέρες, 13 ώρες την ημέρα, έως τα 72 έτη! Ενάμιση αιώνα π...